tiistai 27. toukokuuta 2014

Ystävän kanssa







Viime viikonloppu oli kyllä erittäin rentouttava, sillä ihana ystäväiseni oli täällä Espanjassa vierailemassa. <3 Kaikenlaista touhuttiin, vaikka säät olivatkin mitä surkeimmat. Sitkeästi mentiin picnicillekin joen rantaan (vaikka sitten ne takit päällä :D). Säiden vuoksi käytiin istuskelemassa ihanissa kahviloissa nauttimassa tapaksista. Muutenkin koko viikonloppu syötiin ihania herkkuja. Noh, mikäs sen parempaa lomaillessa kuin syödä hyvin! Ei oltu suunniteltu (tai siis minä :D) hirveästi ohjelmaa etukäteen, että lähinnä fiilispohjalta tehtiin asioita. Yhdessäkin konditoriassa bongattiin ihania herkkuja, joten ne kainalossa etsittiin lähin puiston penkki ja mentiin sinne nautiskelemaan. Täytyy sanoa, että käveltiin kyllä todella paljon ympäri kaupunkia (ja kauppoja), eli herkut on kompensoitu hyvin. ;)

Shoppailujakin tuli tehtyä ja itsekin ostelin vähäsen kivoja juttuja, sillä kolmen viikon päästä kaikki tavarat pitäisi täältä saada kuljetettua takaisin Suomeen, iiiks. Zara Homessakin käytiin, mutta pidin tällä kertaa itseni kurissa kauniista sisustusesineistä, toinen meistä taas ei. ;) Koruissa on se hyvä puoli, että ovat ihania asusteita eivätkä vie hirveästi tilaa matkalaukussa. Tästä syystä näitä on tullut jo jonkin verran hankittua (kuten viimeeksi taas tänään :P).

Aika meni niin nopsaa, että oli ihan harmitus kun piti sanoa hyvästit. Lomailu hyvässä seurassa kun voisi jatkua vaikka kuinka pitkään. Se kivan loppuminen on aina niin tylsää ja kestää hetken, että pääsee taas arkeen kiinni. Seuraavan kerran olen lomalla kolmen viikon päästä Suomessa, joten sitten taas tyttöjen iltoja uusiksi. ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti