sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Täällä taas!

On ollu niin kiireistä viimeaikoina, että kaikki ylimääräinen (kuten täällä kirjoittaminen) on jäänyt kokonaan. Jotenkin sitä aina alkaa ajattelemaan, että mitä sitä on tehnyt, kun kerta on niin kiire koko ajan, joten tätä pohtiessani kokosin joitain kuvia tältä viikolta. Ja eipä sitä ihmekään, ettei tylsistymään ehdi, kun niin paljon tekemistä. :D Tänäänkin piti tehdä yhtä ryhmätyötä (Espanjassa tehdään viikonloppunakin koulujuttuja), mutta onneksi peruttiin tapaaminen ja sovittiin, että jokainen tekee kotoota käsin kyseistä työtä. Oli vaan itsellä niin sellainen olo, että tarvitsee yhden päivän tehdä rauhassa töitä kotoota käsin juoksematta läppäri kädessä paikasta toiseen. Omassa huoneessa työskentely on siitä erittäin rentouttavaa kun saa keittää teetä ja syödä herkkuja just sillon, kun tekee mieli. ;)


Ensiksikin picnicit <3

Empanadas on tyypillinen picnic-eväs Espanjassa


 Kahvilassa käyntiä Espanja-Englanti kielitandemin ja...

 

kouluprojektien merkeissä.



Urheilua kämppiksen kanssa auringon laskiessa. (Ps. Uudet lenkkarit on jo ostoslistalla heti vaan kun pääsen Suomeen :D)

Urheilun jälkeistä evästelyä


Sushia kavereiden kanssa.



Leffailtoja herkutellen.




Ja tietenkin ulkona terassilla tapastelua Espanjalaiseen tapaan.


Ohjelmaan mahtuu myös elokuvissa käyntiä, italialaisessa syöntiä, auringon ottoa, kesävaatteiden shoppailua, kaverin terassilla gintonicin nautiskelua... Ja vielä kaikenlisäksi ahkeraa opiskelua. ;)

Hyvää alkavaa viikkoa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti