keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Viikonloppu kuvissa




Viime viikoloppuna toimin oppaana ympäri Salamancaa. Taisin kyllä olla aika huono opas enkä loistanut histonian tuntemuksella (kuten en juurikaan koskaan). :D Mutta pääasia, että vanhemmat viihtyivät ja näkivät kuinka kaunis kaupunki tämä onkaan. Itse vaan niin tottunut sitä joka päivä katselemaan, niin en sillä tavalla osaa koko ajan sitä ihastella. Onneksi sen taas kuvista näkee ja täytyy sanoa, että kesä muuttaa jokaisen kaupungin tuhat kertaa paremman näköiseksi. Eipä tämäkään näin hienolta täyttäisi ilman aurinkoa ja lämpöä. :P

Viikon päästä pääsen taas näyttelemään kaupunkia ihanaiselle ystävälleni ja onneksi tähän opas kierrokseen kuuluu paljon ihania kauppoja ja kahviloissa käyntiä, joten enköhän sen puolen hallitse vähän paremmin. ;) Tämä viikko menee lähinnä koulutöiden parissa, sillä deadlinet alkaa iskemään päälle (ahdistus). No mutta onneksi on suurin osa töistä jo takana päin ja lähinnä kokeiden lukua edessä.

Tuli syötyä viikonloppuna niin hyvin, että niillä eväillä jaksaa hyvin opiskella. Täytyypä koota joku päivä ruokakuvia niin näkee kokonaisuudessa minkälaista ruokaa täällä yleensä syödään. Noh, mä tietty en ihan niin tyypillisellä espanjalaisella lihapitoisella ruokavaliolla niinkään elä, mutta muita herkkuja kylläkin sitäkin enemmän maistelen. :)

                Aurinkoista loppuviikkoa <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti