keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Wonderful Wednesday

 
 


           Täällä odotellaan jo kesää innolla! En kai vielä oo kertonu sitä...? :) Ilmat on kylmenny taas ja tuulee niin paljon, että tuntui niin siltä ku tarttisin vähän jotain piristystä päivään. Niinpä kokosin joitain aurinkoisia kuvia viime viikonlopulta. Joka aamu alotan päivän kunnon kasalla hedelmiä, jogurttia ja mysliä. Kaipa se johtuu ihan jostain vitamiinin puutteesta, että niillä voisi vaikka elää. Oon niin sitä mieltä että ihmistä ei ole luotu kylmään. Tai noh, ainakaan mua. :D Mietin just, ettei mulla ole mitään viikonloppusuunnitelmia vielä (paitsi perjantaina olisi kyllä yks vapaaehtoistyöntekijöiden kokous koskien koiratarhaa), mutta muuten aika rento olo, kun voi mennä fiiliksen mukaan ihan miltä tuntuu. Yleensä niinä päivinä päädyn kävelemään kaupungille ja joenrantaan, istuskelemaan puiston penkille ja käymään kahviloissa. Ja sit vaan muuten tykkään seurata ihmisiä, täällä kun on niin erilaiset tavat yleensäkin. Kaipa noi on sit niin mieltä rentouttavia juttuja mulle.
           Lauantaina oli kyllä hauska huomata niin selkeet kulttuuriset erot. Itse koen olevani suht äänekäs ja puhun paljon, mutta kun oltiin ravintolassa ja viereisessä pöydässä istu porukka meksikolaisia ni kyllä meidän porukka vaikutti niin hiljaselta ja tylsältä. :D Ne huuteli kaikenlaista, yhtäkkiä kolme tyttöä siirty pöydän viereen tanssimaan ja shotteja veti sellaseen tahtiin juomalaulujen kera. Mutta lähinna meitä katsottiin oudosti ja kyseltiin, etteikö meillä sitten oo hauskaa! :P No ehkä tunnin jälkeen jo alko ahdistaa, ku ei mitkään vakuuttelut riittäny, että kyllä me nautitaan ruuasta ja seurasta. Kuitenkaan kukaan meistä ei halunnu pöydälle hypätä tanssimaan tätä todistaakseen. Naureskeltiinki kaikki, että sisäisesti me riehutaan ihan yhtä paljon kuin hekin, mutta ei vaan näytetä sitä. :D Mietin vaan, että jos oltais oltu Suomessa, ni meidän pöytä ei varmasti olisi ollu se oudoin seurue. Heh, Tällaisia ajatuksia tänään.
           Ps. Toi ihana vaaleanpunainen puu on persikka ja voi miten ihanat värit! Jos joskus saan oman puutarhan ni ei oo vaikee arvata minkä sinne istuttaisin... :)  
    
           Ihanaa keskiviikkoa! <3



        I'm so totally waiting for summer! I think I have't told you that yet...? :) The weather has been worse here and it's sooo windy. So, I felt like I needed something to cheer me up today so I decided to gather some sunny photos from last weekend. Every morning I start my day with a big bowl of fruits, yoghurt and crunchy muesli just because i need more sun. I think that us humans are not meant to be in a cold weather. Well, at least me. :D I was just thinking that I don't have any plans for this weekend yet (except on friday one meeting of the volunteers in the dogshelter). I'm very relaxed when I can just do what I feel like doing on the next weekend. Usually those days I end up wandering around the city and by the river and going to cafés. And I also just like to watch people when they have so different habits here in general. Maybe for me those are the things that are relaxing things to do.
             Last Saturday it was so funny to see the cultural differences. I think I'm a pretty loud and talkative person but when we were in the restaurant and there were Mexicans on the next table, our table seemed like so quiet and boring. :D They were yelling everything, suddenly three girls started dancing next to their table and they had tons of shots with funny songs. But we were looked at like we were weird and we were asked if we aren't having fun at all! :P Maybe after an hour it started feel a little annoying when we couldn't convince them that we are having fun and enjoying the food and the company. We were laughing that inside we are as loud and crazy as they are but we just don't show it. :D I was just wondering that if we had been in Finland, our group would't have been the weirdest there. Heh, these were my thoughts today.
           Ps. That wonderful tree is a peach tree and I absolutely love the colors! If some day I'll have my own little garden, it's not too hard to guess what I would have there... :)
 
            Have a wonderful Wednesday! <3













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti