lauantai 1. marraskuuta 2014

Pallerovaloja ja omppupiirakkaa



Eilen illalla käytiin hakemassa vähän sisustuspalloja. Tänään sitten ollaan vietetty pyhäinpäivää ihan kotosalla sisustus puuhissa. :) Noi Irish lights valot on kyllä tosi kauniin väriset. Ja nämä pallerot aika lailla miehen valitsemat! Ihastu näihin (mun lisäks) niin, että ehdotti jos työhuoneeseen hankittais toinen sarja. Käy mulle. :D Noista väreistä mä päätin vaan noi valkoset ja tummat, mutta sitte mies loput. Ja oli siltä kyllä erittäin onnistunut valinta toi kelta-oranssi-harmaa yhdistelmä. Tuo tosi paljon kodikkuutta ja väriä muuten tähän niin vaaleaan olkkariin. Noi valot on muutenki tosi kätevät kun noita pallojen värejä voi vaihdella aina mielensä ja vuoden ajan mukaan, niitä nimittäin myydään erikseen (ainakin täällä Turussa yhessä söpössä sisustusliikkeessä). Tummanpunaiset pallot on kuulemma jo loppunu näin joulun alla, ite en oo niin punaisen fani ettäkö jouluna pitäis kaikki olla punaista niin siksikin noi värit sopii meille hyvin ja on sopivan neutraalit.

Ollaan myös kunnostettu vanhoja ikkunan pokia, jotka joskus hankin kirpparilta. Aikasemmin oon jo hionu ja maalannu ne, mutta tänään kiinnitettiin laseja ja porattiin ruuvit ripustusta varten. Liimat kuivuu sen verran kauan että tänään ei keretä niitä vielä seinälle ripustelemaan. Ehkäpä sitten huomenna.

Muuten täällä ollaan vietetty syksyistä ilmaa omppupiirakan ja tietty vaniljakastikkeen kera. Mulla ollu oikeen kunnon omenapiirakka tehdas meneillään tän syksyn ja ties kuinka monta piirakkaa jo leiponu... mutta mitäs näille herkuttelukyvyilleen voi. ;) Harmi vaan että omppu aika on jo ohi... tästä lähtien ne pitää ostaa kaupasta kun tähän asti on voinu käydä niitä ryöväämässä porukoiden puista. :D

Kohta lähdetäänkin ulkoilemaan ja illalla käsitöiden pariin. Ehkä niistä sitten ensi kerralla ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti