tiistai 11. marraskuuta 2014

Kun kaikki on kesken...


Tollanen näky odotti mua tänään kun tulin luennolta ^.
Tiskikone keskellä keittiötä, näillä siis mennään taas vähän aikaa. Ja kylppäristä ei tietoakaan. Käydään suihkussa taloyhtiön tiloissa... täytyy sanoa että kolmantena viikkona (vai oisko tää jo peräti neljäs?) alkaa vähän nyppäsemään. Ja varsinkin ku pari viikkoa vielä pitäis jatkua tää kaaos. No yritän vaan ajatella sitä lopputulosta, joka toivonmukaan on hyvä.

No oon mä yrittäny jotain sisustusjuttuja saada vietyä loppuun... mutta mitenkäs kävikään. Tuhat projektia kesken, eikä mikään tunnu täysin valmistuvan. Sillein että vois katsoa tekemisiään ja huokasta "vihdoin valmista". Tuttu tunne? 



Yritin tuunata taulunkehyksiä ja tehdä niistä kollaasia. Ostin nimittäin Espanjasta viime vuonna vanhoja jo jostain 40-luvulta lähtien olevia pieniä novelleja, joista meinasin leikata kannet irti ja laittaa kehyksiin. Nämä sinne ruokapöydän taakse kanavatyön kanssa. Mutta siinäkin kävi niin ettei kehykset olleet tarpeeksi isoja pienen mallailun jälkeen ja into lopahti siihen. Kävin jopa kirpparilla niitä metsästämässä, mutta kaikista pyydettiin ihan hirveitä hintoja. Jostain niin rikkinäisistä kehyksistä, joita ois pitäny liimailla (ei ois muuten pysyny kasassa), pyydettiin 9-10 euroa. Jäipä kehykset sitten ostamatta. Kuitenkin kirppareitten idea on mun mielestä myydä vanhaa tavaraa halvalla, johon sitten kuuluu se ekologisuus mukaan, eikä se että yritetään tehdä rahaa niillä vanhoilla rikkinäisillä jutuilla vedoten johonkin antiikkiin tai retroon. :D

Sitten yläkerrassa...

 

Mutta eikähän tää tästä. Suurin piirtein kuitenkin valmista. :D Tää yläkerran katon maalaus ollaan siirretty jo suosiolla ens kesään. Katto siis maalattais valkoseks (niinku alakerrassa) ja kattoparrut jätetään ihan puun väriseks, niinku niiden kuuluukin olla. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti