tiistai 13. tammikuuta 2015

Astiakaappi



Eli tällaisen astiakaapin hankin meille viime viikonloppuna. Piti laittaa muutama lisä kiinnike, ettei vaan putoa. Ois kyllä niin katastrofi, jos noi kaikki lautaset menis rikki :/ että saa nyt sitte pysyä tukevasti seinässä. Ei vaan kovinkaan keväiseltä näytä noi värit... sopis kyllä paremmin valkoset lautaset tohon, vaikka vanhat arabiat! :D Niin vanhat että niissä ois vielä se savupiippu-logo. Oon yrittäny pysyä niistä erossa -vaikka onki aivan ihania- muttakun meillä on jo niin paljon astioita. Ehkä laitan tohon muita vaaleampia astioita (mitä meillä jo on) sitten kun kevätfiilis yllättää.

Huomenna mullakin alkaa luennot... ja tiitiäinen jää koko päiväksi yksin. En tiiä kummalle tulee suurempi ikävä. :P Eli saas nähä kuinka kiireinen tästä arjesta nyt sitte tuleekaan. Ainakin tällanen sisustushömppä jää vähemmälle, vaikkakin just kerkes vasta alkaa. :P No, ainakin uudet verhot haluisin vielä hankkia meijän keittiöön, noi kun on aivan liian lyhyet tähän huonekorkeuteen. Löysinkin jo samasta paikasta sopivat (mistä ostin ton astiakaapin) mutta en vielä uskaltanu ostaa nimittäin oon ihan varma, että meijän termiitti kävis niitä nakertelemassa heti kun silmä välttää. Kaikki uusi kun on koiran mielestä super kivaa ja heti pitää maistaa. Noi vanhat kun on sen verran paksut ettei ihan heti mee rikki, onneks. Eli ehkä keväämmällä sitten lisää keittiön sisustusta ja samalla jos saatais vielä yksi erittäin rujo seinä pakkeloitua (ihan syystä jätin sen kuvista pois :P). 




2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihastuin tohon itekki ku ton näin, oli yhen kaupan vintillä pölyisenä myynnissä puoleen hintaan ni ei ollu kyllä vaikea arvata lähtiskö mukaan vai ei :D

      Poista