tiistai 26. elokuuta 2014

Livingroom renovation

On jo pitkään pitänyt käydä päivittelemässä remppajuttuja, mutta tässä remonttihässäkässä täysin jäänyt. Nyt jo onneksi ihan hyvällä mallilla tämä projekti ja toivon mukaan syyskuun lopussa kaikki olisi täysin valmista. Toivotaan niin!

Eli kuten näkyy niin aika puunvärinen tämä asunto OLI. :) Ei onneksi enää... tai ainoastaan lattia on. Tuonkin lattian alla oikea puulattia, MUTTA joku (sanonko kuka) mennyt sen päälle vetäsemään kunnon sementtipohjustuksen ennen uutta lattiaa niin eipä sitä sitten niin helposti ja hyväkuntoisena kaivetakaan esille. :/ Tämä siis tutkittiin ihan itse, siten että työnnetiin käsi olohuoneen patterin alle, jossa ei ole vielä listoja laitettu ja ihan käsituntumalla tuntui tämä "betoni" mikä lienee oikeasti sit onkaan.



Tässä aika cool remonttiteeppari revitty itse vanhasta miehen bändipaidasta (MIR?? never heard before :D). Mieskin naureskeli että kerrankin mun ylle saatiin jonku hevibändin paita, hah. :D

Tällä hetkellä olohuone näyttää jo asuttavalta, ja aika asujiensa näköiseltä. ^^ Kyllä tuli avaruutta vaikka kuinka paljon lisää tolla valkosella maalilla. Ollaan kyllä viihdytty erittäin hyvin tässä ainoassa "valmiissa huoneessa". Tämäkään ei nimittäin täysin valmis, sillä sohvan taakse vielä tapettimetsästys käynnissä, vaikka onhan mulla jo se oikea aika hyvin tiedossa. ;)


Eikä _onneksi_ ihan koko ajan olla rempattu että kyllä sitä kerran rantsussakin keretty käymään. :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti