torstai 24. huhtikuuta 2014

Madrid




                   Tässä vielä viimisimpiä kuvia reissun vikalta etapilta eli Madridista. Otin kuvia paljon ja melkeinpä ihan koko ajan, niitä kun on niin kiva katsella sitte myöhemmin. :) Kyllä tää arkeen paluu tuntuu aina ihan yhtä inhottavalle. Ois vaan niin kiva käydä joka päivä ravintoloissa ja relata, sit todellisuudessa yliopistolla odottaa esitysten tekeminen ja esseiden kirjottaminen, plääh. Noh onneks ei oo kesä kaukana ja sit on taas uudet kuviot Suomeen paluun myötä.
                   Tänä vuonna oon tutustunu tosi paljon uusiin ihmisiin, mutta sitten joutunu sanomaan lukuisat hyvästit myös. Monen kaverin kanssa ollaan sanottu, että ei itketä siks että sanotaan heipat vaan ollaan iloisia siitä että tavattiin. Kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Vaikka eihän se kaipaus ja ikävä oo pahasta, ei se hyvästejä tee yhtään sen helpommaksi. Oon iloinen, että on ihmisiä ympärillä keitä on ihana nähdä pitkän ajan jälkeen ja uudet kokemukset on aina yhtä mielenkiintoisia ja ei kait se kokemuksen hakuisuus ihmisesta mihinkään katoa. Kuitenkin näiden vuosien reissaamisen ja jatkuvan muuttamisen jälkeen on alkanu tuntua siltä, ku haluais vähäks aikaa asettua paikalleen ja sitte muutaman vuoden päästä katsella tilannetta ja opiskeluja ja sen mukaan lähteä asumaan ulkomaille, mutta ehkäpä kuitenkin yhdessä. :) Yksin on vaan niin paljon helpompi pakata laukut ja lähteä tutkailemaan maailmaa, mutta eiköhän ne työ- ja opiskelukuviot aina jotenki saa järkättyä asuinpaikasta riippumatta kahdelle ihmiselle sopiviksi. Mulla on täällä luentoja vielä ens kuukausi ja sitten kesäkuussa on tentit, joten ei mullakaan enää hirveesti oo Espanja-aikaa jäljellä.
                   Lauantaina illalla nähdään kaveriporukalla ja rupatellaan missä kukin on käyny reissaamassa, ni eiköhän tää arki tästä lähde rullaamaan. Onneks on sentään viikonloppu tätä lomaltapaluuta vähän pehmentämässä. :D
                       





                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti